Training

Samen sta je sterk

Samen sta je sterk. Dat geldt niet alleen voor ons privéleven: het is ook een belangrijke formule die leidt tot succes op de werkvloer. Een werkvloer waar collega’s prettig en met plezier samenwerken en zich flexibel opstellen. Dat leidt tot minder ziekteverzuim, betere resultaten en een hogere kwaliteit. LOUI-C zorgt voor een blijvende cultuurverandering: een cultuur die resultaat oplevert.

Ben je een manager? Als manager kan het zijn dat je soms aanloopt tegen een matige samenwerking met je team. Of het contact met je collega’s verloopt niet goed, of de resultaten van de afdeling zijn niet voldoende. Werken je medewerkers wel vanuit hun kracht?

Ben je een medewerker? Als medewerker werk je vaak samen maar meestal ook weer niet echt. Want wat dóet je collega precies en op welke manier doet hij dat? Doe je zelf wel de werkzaamheden waar je goed in bent? Zien je collega’s je wel? Er wordt hard gewerkt maar ondanks de inzet loopt het niet zoals je graag zou zien.

De training die ik geef is voor managers en teams binnen organisaties die een goede samenwerking, verbetering van de kwaliteit en goed functioneren nastreven. Daarnaast geef ik trainingen aan groepen die een werkgerelateerde vraag hebben.

Hoe werkt de training?

Voorafgaand aan de training wordt de basisvraag geanalyseerd. Samen met de opdrachtgever bepalen we het doel van de training. Tijdens de training gaan de deelnemers aan de slag met behulp van creatieve werkvormen. Hierdoor ontdek je kwaliteiten van jezelf en van je collega’s, die je eerder niet kende. Je komt erachter dat je als team( kan dit?) tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt. Doen is ervaren.

De trainingen worden altijd op maat gemaakt. De volgende ingrediënten zijn echter altijd aanwezig: interactief, gelijkwaardig, humoristisch, inspirerend, verbindend, leren door ervaring.


Ervaringen van klanten:

Rien V. | MVJ : “Wat een inspiratie, wat een betrokkenheid en professionaliteit heb ik ervaren tijdens de training die Loes geeft. Werken aan jezelf doen we te weinig. Deze training is echt een aanrader.”

Chris E. | MVJ : “Loes is een professionele trainer die op één of andere manier kan ‘voelen’ waar mensen vastlopen en hoe dit op te lossen. Ze is zeer creatief in het ruggensteun geven bij het vinden van nieuwe oplossingen.“