Coaching

Je kunt meer dan je denkt

Ontwikkel jezelf, ontdek je kwaliteiten en kom in balans. Ervaar plezier,vrijheid en voldoening. Kies voor coaching bij LOUI-C.

Coaching is voor iedereen. Voor een manager die vanuit zijn kwaliteiten een team wil aansturen. Voor een werknemer die vanuit zijn kracht wil werken. Voor mensen die meer uit hun leven willen halen. Die besluiten om te kiezen. Kies je ervoor om belemmeringen uit de weg te ruimen? Kies je ervoor om het leven (werk of persoonlijk) niet als een sleur te ervaren? Sla eens een nieuwe weg in en ontdek jezelf.

Coaching, hoe gaat dat in zijn werk?
Geen twee mensen zijn hetzelfde. Mijn manier van coachen is dan ook niet in één zin te omschrijven: dit verschilt per persoon. Creatieve oefeningen spelen een belangrijke rol. Via deze oefeningen zul je ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt. Ook werk ik als wandelcoach. Samen zoeken we de buitenlucht op. Wandelen biedt ontspanning en geeft ruimte, waardoor praten vaak makkelijker gaat.

De coaching kan één-op-één,telefonisch of via e-coaching plaatsvinden. De trajecten zijn altijd resultaatgericht.

Coachtraject

Fase 1: Tijdens ons eerste gesprek formuleren we de kern van je coachvraag. We praten over de doelen die je wilt bereiken en jij geeft aan wanneer het traject volgens jou geslaagd is. Als er een klik van beide kanten is en je besluit het traject voort te zetten, ga ik aan de slag met een plan op maat.

Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Fase 2: Je krijgt inzicht in mogelijk belemmerende en motiverende denkpatronen, gevoelens en gedrag. Door te experimenteren met nieuwe strategieën, integreer je deze verworven inzichten en je vindt nieuwe mogelijkheden om je coachvraag te realiseren.

Fase 3: Je bestendigt het resultaat van de coaching, zodat je ook leert hoe je ermee kunt omgaan in vergelijkbare situaties.

Duur van het coachtraject

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit zes tot acht gesprekken van anderhalf uur, die meestal een keer per twee weken plaatsvinden.


Ervaringen van klanten:

Janet N.  | Particulier: “Loes stelde vragen ter verduidelijking. Nadat het probleem voor mij duidelijk werd en het in een kader werd gezet kwam Loes met een oefening. Ik heb inzicht gekregen waar de knelpunten lagen en kreeg oefeningen om mezelf te versterken. Daarnaast kreeg ik tips  hoe om te gaan met bepaalde situaties. Als persoon voelde ik me vertrouwd, gehoord, versterkt en geholpen.”

Anuska L. | MVJ : “Ik was erg onzeker in mijn werk, twijfelde aan mijn kwaliteiten. Met behulp van coaching heb ik meer inzicht gekregen waar een bepaald gevoel of gedrag vandaan komt. Daarnaast heb ik technieken geleerd die ik nog steeds toepas. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.  Waardoor ik weer stevig in het werk en privé sta. Door door te vragen en ruimte te geven om na te denken en te “voelen” heeft Loes mij gestimuleerd. Soms was ze confronterend, maar niet op een vervelende manier.”